Must Read: New Unified System is officially live Must Read     |   6 Templates Updated (27 April 2018) Read more

Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

(manual) links slideshow and social links not working

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Hi guys,

I am working on a slideshow in buildr. Target is to add manual links to the images. But this doesn't seem to work for some reason. The option link to image isn't workin either. Debug says 'link:1'.

Next to this problem, de social button links are not working. My guess is, that this is the same problem.

Any ideas?

The url: nvs-nvl.nl/
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
Last Edit: 1 year 1 week ago by Leonard van der Plas.
The administrator has disabled public write access.
Hi

Can you add a screenshot of the manual link section in the zentools2 module
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Are you using the latest version of the zentools version?

and can you include a screenshot of your social settings

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
I am on the latest version. Here are the screenshots:


zentools.png


social.png
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
The administrator has disabled public write access.
Hi

I'm on a laptop as my main unit broke - with the manual links are using absolute links rather than relative?

my screen makes these links a bit unreadable at the moment

I'm rebuilding my pc tomorrow

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi Paul. Any thoughts on the links not working problem in the slideshow? The same problem persists with the social buttons to the right.

I can't get it to work...
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
The administrator has disabled public write access.
Did you try with absolute rather than relative links in the slideshow?
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Yes, I tried. But with no result unfortunately
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
The administrator has disabled public write access.
Can you attach a screenshot of the links section?
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
With the social media links do you need them to be fixed right?
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
These two issues are not connected
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Here's the screenshot:


slideshow-links.PNG
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
The administrator has disabled public write access.
Yes, I need them to be fixed right
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
The administrator has disabled public write access.
Can you show a screenshot of layout so I can the social position?

Thanks
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi Paul,

Sorry for the delay. Here's the screenshot of the social settings.
Attachments:
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
The administrator has disabled public write access.
Update: I changed the position of the social icons to the logo position and now two out of three icons work. But the facebook icon doesn't (although the url is added correctly - I double checked this).
  • Leonard van der Plas's Avatar
  • Leonard van der Plas
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 82 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 4
The administrator has disabled public write access.
Hi again,

Can you try adding this to the custom.css file

.social-wrap.zg-fixed-right {top:190px;}

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
You may want to increase this value if you plan to stick with the same collapse values

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers