Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

CSS file doesn't load

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Hello again ....
since I updated the template I lost several settings which I was able to recover from a backup, but I have a strange behavior for a css file that is not loaded for some pages, I can't find why.
The file in question is the mobile.css file which control the media queries and is declared in the template manager (Settings -> Before closing head tag -> <link href = 'templates / ecolife / css / mobile.css' rel = 'stylesheet' kind = 'text / css'>).
This file is loaded for all my pages except for one parent menu and her children .... yet I have assigned them in the "Menu Assignment" and in Firebug the css file is loaded and displayed in the html code.

Is there another place that I need to check?

Thank you
  • Lorenzo's Avatar
  • Lorenzo
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 369 posts
  • 11 Thanks
  • Karma: 2
Last Edit: 6 years 4 months ago by Lorenzo.
The administrator has disabled public write access.
Hi

To summarise the file is loaded in all pages but on one parent the styling isn't applying?

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Can you add a links for sample pages where it works and where it doesn't?

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hello Paul,
To summarise the file is loaded in all pages but on one parent the styling isn't applying?
exact

The parent menu is "Percorso" and all his children menu are concerned by the problem.
As you can see the file is loaded and positioned at last, but is not taken into account by the menu that I mentioned earlier:




The site in question is the site in production and is offline, how can I send you the log/pass?
With square brackets like this it will be ok?
  • Lorenzo's Avatar
  • Lorenzo
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 369 posts
  • 11 Thanks
  • Karma: 2
Last Edit: 6 years 4 months ago by Lorenzo.
The administrator has disabled public write access.
Hi

I'd suggest opening a ticket if a site is not public

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi,

To add assets to the head of the document the paths need to be relative to the root of the site (begin with a /) or they will not work on pages other than the homepage.

Regards,

Rob
  • Robert Went's Avatar
  • Robert Went
  • Moderator
  • 2210 posts
  • 196 Thanks
  • Karma: 90
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Lorenzo
.... thank you very much, I've been crazy with this issue... strange that this behaviour is not present in the subdomain where I tests the site, the path is not relative (without /) and the css file is loaded :unsure:
  • Lorenzo's Avatar
  • Lorenzo
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 369 posts
  • 11 Thanks
  • Karma: 2
Last Edit: 6 years 4 months ago by Lorenzo.
The administrator has disabled public write access.
Not sure on that but working now is the main thing :)

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
... sure and thank you again for your precious support ;)
  • Lorenzo's Avatar
  • Lorenzo
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 369 posts
  • 11 Thanks
  • Karma: 2
The administrator has disabled public write access.
I'll pass on your thanks to rob :)
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers