Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

tabbed module

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Hi,

I am have Venture demo content working great except....

When I create a new menu for a new duplicate template with all positions layout, the tabbed module content is there but it is stacked and not tabbed, with no tabs, no module titles. The other demo pages on the default template (that I created work fine) with tabbed modules look and work fine. I don't see any errors.

What am I missing? I am using the tabbed modules that came with the site, "A tab module" and "A tabbed module".

prettygoodhost.com/shrinemont/module-positions

Thanks,
Helen
  • Helen Nunley's Avatar
  • Helen Nunley
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 1024 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 7
Last Edit: 5 years 10 months ago by Helen Nunley.
The administrator has disabled public write access.
Hi Helen,

In the advanced tab of the module check to see if Module Style is set to zentabs

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi Paul,

It is on both modules.

Helen
  • Helen Nunley's Avatar
  • Helen Nunley
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 1024 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 7
The administrator has disabled public write access.
That is odd as without that module style it looks exactly like your site currently - I change them to zentabs and it then displays as per the demo site

I meant to include a screenshot in my last post

zentabs.jpg
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
When you say not titles - does that mean you have titles set to display?

The tabs do need titles to work
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
I was just trying to be clear before I had a link to post.
  • Helen Nunley's Avatar
  • Helen Nunley
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 1024 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 7
The administrator has disabled public write access.
I've got it. The zentabs was for Venture template and not my custom template. Once I reselect the zentabs for the correct template, it works!

Thanks Paul.
  • Helen Nunley's Avatar
  • Helen Nunley
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 1024 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 7
The administrator has disabled public write access.
:) happy days

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers