Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

Screen goes blank after logging out of Joomla 3.6

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Hi there

I think I may have found a bug in new Joomla 3.6.0, but thought I would check with other users before reporting to GitHub.

I am using NewStream2 template.
Updated to Joomla 3.6.0

If I am on an article page or my forum, and logout using Login/Logout menu at top that slides across page from right, everything below the top banner disappears. Never seen this behaviour before. I have not change anything on the website besides upgrading to J 3.6.0

www.moviestudiozen.com/

Thanks
Derek
  • Derek Moran's Avatar
  • Derek Moran
  • 12 Month Developer
  • 34 posts
  • Karma: 0
Last Edit: 3 years 2 months ago by Derek Moran.
The administrator has disabled public write access.
Hi Derek,

Can you tell me the template version number together with the t3 plugin version number you have installed?

Thanks
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Just in case - this is the best way of finding a version number

www.joomlabamboo.com/blog/how-to-joomla/how-to-find-a-version-number-of-an-extension-plugin-or-template
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi Paul

I am using Newstream 1.0.2 and T3 Framework 2.4.7

I use to use higher versions of T3, until it stopped working properly with my website and you advised to only use the version you supply in the Newstream2 downloads section.

Derek
  • Derek Moran's Avatar
  • Derek Moran
  • 12 Month Developer
  • 34 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Hi Derek,

Are you updating from 3.5.1?

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
I do get the same as you with newsroom when testing locally

There is also a similar thread on the joomla tracker on this

I will check with anthony or rob as soon as I can

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
As at this stage I'm a bit unclear especially with

github.com/joomla/joomla-cms/pull/11093
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Thanks Paul.

Yes I upgraded from Joomla 3.5.1 to 3.6.0

There is now a newer thread on GitHub and user "dextercowley" has described the problem perfectly and has located the faulty code.

github.com/joomla/joomla-cms/issues/11122

I added my two cents worth as DrZen33 in this thread.
  • Derek Moran's Avatar
  • Derek Moran
  • 12 Month Developer
  • 34 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Thanks

I'd seen this thread and was monitoring it

As mentioned in this thread I'd understood this issue to have been fixed

So not a 100% that it might be a different issue

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers