Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

module classes not being applied

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

I'm trying to add the primary1 (or any) module class to a module in the sidebar2 position. None of the module classes seem to be getting applied.

A link to a page is here
thephotographersforum.org/index.php/community/member-forum/2014-09-29-07-14-07/genres

I have tried disabling my custom css file, no difference and have also tried with and without a space before the class.

Using Firebug, the class hasn't been published, but if I add it manually in Firebug in shows as intended.
  • Edward Kennedy's Avatar
  • Edward Kennedy
  • 6 Month Developer
  • 102 posts
  • Karma: 0
Last Edit: 5 years 5 months ago by Edward Kennedy.
The administrator has disabled public write access.
Can I just confirm -

You are adding the class/suffix in the advanced tab of the module and to module class suffix box?

What template version number are you using?

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Sorry Paul, wrong template section, should be Newstream2.
  • Edward Kennedy's Avatar
  • Edward Kennedy
  • 6 Month Developer
  • 102 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
ah ok

I'll move it
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Can you attach a screenshot of a module settting example you have tried that doesn't work

So far all the ones I tried worked

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
I think I'm going to put myself forward for the "Muppet of the Year" award. I was putting the class in the Menu Class Suffix instead of the Module Class Suffix.

Sincere apologies for wasting your time Paul. Its working as it should (already was!)
  • Edward Kennedy's Avatar
  • Edward Kennedy
  • 6 Month Developer
  • 102 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
ah no probs

Thanks for letting me know :)

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
no probs :whistle:
  • Edward Kennedy's Avatar
  • Edward Kennedy
  • 6 Month Developer
  • 102 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Everybody does this once :)
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers