Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

OOPS - content disappeared after T3 update

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Did this end out being resolved, in our situation, our content seems to have disappeared from the home page, the content is still in system, just nothing on the zentools mod except for Articles added after the upgrade

It is happening on the following templates
Same Server that was upgraded to newer Php 7, the ones we had problems and set back to old Php retained their functionality, not a long term fix though
- Base3 - 5.4.45
- Hub2 - 5.4.45
- Responsive - 5.4.45
Have upgraded the Zentools Mod in all cases with no luck at Php 7

Peace

AHuman
  • AHuman's Avatar
  • AHuman
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 66 posts
  • Karma: 0
Last Edit: 5 years 3 months ago by AHuman.
The administrator has disabled public write access.
Hi AHuman,

Just moved this to a new thread
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
In regard to your question

the 3 templates and zentools v1 are not working correctly when you upgrade to PHP 7?

I'm assuming you are on the latest Joomla version?
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
What T3 plugin version number do you have running?

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers