Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

2 Different Menus Outputs

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

I have 3 template styles for Lifestyle 2. The homepage one works fine, however the other 2 are giving me 2 different layouts and I cannot figure out why.

1. One layout (the dropdown menus do not display correctly) - www.seekwithinyou.com/blogs [template style subpage]
2. The other layout (correct way it should look) - www.seekwithinyou.com/loaretreat [template style Coach and Retreat Landing page]

I have compared the two and again can't figure it out. I am hoping this is an easy settings fix.

I can send you login details upon your request. Thanks so much for your assistance with this.
  • Shawngela Pierce's Avatar
  • Shawngela Pierce
  • 3 Month Basic
  • 38 posts
  • Karma: 0
Last Edit: 1 year 9 months ago by Shawngela Pierce.
The administrator has disabled public write access.
Hi

hmm odd

Are you running any different extensions on different pages?
If I compare source code view of the page they are different

I can also see differences in the container styling for example

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
No I am not running different extensions. At least that I am currently aware.
  • Shawngela Pierce's Avatar
  • Shawngela Pierce
  • 3 Month Basic
  • 38 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
I have also noticed that even within the same template style, the menu is not displaying the same. These 2 pages are using the same subpage template style.

1. www.seekwithinyou.com/about/our-mission
2. www.seekwithinyou.com/thank-you-for-subscribing-to-newsletter

That is at least when the sidebar 2 is active.

I believe that is part of the issue. I made sidebar 2 inactive for the second url I posted and now it displays correctly.....hmmmm...how do we resolve this? It doesn't appear to be the same module or perhaps more than 1 module???? On the second url I posted, it is the "recent blog post" module that is causing the conflict. I made that inactive but still on the blog, www.seekwithinyou.com/blogs, the menu is off.

Ahhhhh....LOL!
  • Shawngela Pierce's Avatar
  • Shawngela Pierce
  • 3 Month Basic
  • 38 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Hi

If you create a ticket I can look but this may not be easy to sort out if it is an extension

There are different amounts of scripts being loaded on the two pages I looked at previously

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Okay, will do! Thanks!
  • Shawngela Pierce's Avatar
  • Shawngela Pierce
  • 3 Month Basic
  • 38 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Hi

I will take a look when back at the office

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers