Support Forum

Please note that this forum is only available to you in read only mode. In order to contribute to this conversation you will need to renew your subscription.

Fontawsome Error When Use In Module Title

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

I'm not sure which updated (J.3.x, T3, Template) caused the problem. On the front page, the following writing appears (using fontawesome in grid 14 title):

Inspired by
Position: grid14">

see: dots.dalinyebo.com/

If I remove the Fontawsome code the writing disappears. I have tested it with other module titles, and the same happens.

Anybody any ideas what trigger this and how to correct it?
  • SteinerPDP's Avatar
  • SteinerPDP
  • 12 Month Developer
  • 397 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 2
Last Edit: 8 years 4 months ago by SteinerPDP.
The administrator has disabled public write access.
What are the version numbers for J3, T3 plugin and the template?

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
J3.2.2,
plg_system_t3_v2.0.2-fixupdate.zip
JB_Nebula_J2.5_J3.1_v1.4.0.zip
  • SteinerPDP's Avatar
  • SteinerPDP
  • 12 Month Developer
  • 397 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 2
The administrator has disabled public write access.
I just noticed that this only happens when you're logged-in as a (admin) user with editing rights.

So I guess it is not serious issue.

If you want to check-it out, make use of the credential provided in an old ticket (SUPPORT-WPY5D2519B)
  • SteinerPDP's Avatar
  • SteinerPDP
  • 12 Month Developer
  • 397 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 2
Last Edit: 8 years 4 months ago by SteinerPDP. Reason: Could not see the attachment. There's no option to insert an image?
The administrator has disabled public write access.
At the moment attachments are proving tricky as some issues seem to be affected by a bug in the forum - it works for me cross browser but the best way at the moment is to add an attachment using Chrome

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
here goes the screenshot (via chrome).
dots.dalinyebo.comfrontpage.jpg
  • SteinerPDP's Avatar
  • SteinerPDP
  • 12 Month Developer
  • 397 posts
  • 3 Thanks
  • Karma: 2
The administrator has disabled public write access.
Thanks - that worked :)
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Just checked with Anthony and the icons don't fire in this situation

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers