Support Forum

  • Page:
  • 1

Group Photos Stopped Working

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Hi there,
I had been using jFlickr without any issues for about 6 months. But just recently I noticed that the images in the Flickr Group is not loading correctly. I'm not sure what happened, because everything had been working correctly. I first created another instance of the module on a different page, and didn't work on the new page. Then turned jb library on, and still no results. I also tried to reinstall T3 and that didn't work. I'm using the Motion template for this site.

Here is a link to the site:
redeemerlcms.com/about-us/photos-from-redeemer
Thank you,
Chris
  • metro3947's Avatar
  • metro3947
  • 12 Month basic
  • 15 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
What Joomla version are you running?

Was JBlibrary installed before?

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi Paul,
I'm using version 3.2.3. Yes JBLibrary was installed previously.
Best regards,
Chris
  • metro3947's Avatar
  • metro3947
  • 12 Month basic
  • 15 posts
  • Karma: 0
Last Edit: 5 years 1 month ago by metro3947. Reason: Provide complete response
The administrator has disabled public write access.
Hi Chris,
Are you using smart search?

If so is that a recent addition?
Has it worked with that running?

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi, Paul,
I was using smart search. The page I set up a test on did start working after I turned off smart search, but the main page still isn't appearing. Should I use the normal Joomla search?

I thought it had worked with it running, but I can't be certain.
Thank you,
Chris
  • metro3947's Avatar
  • metro3947
  • 12 Month basic
  • 15 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Do you have Jquery enabled in the zentool modules?
As that needs to be set to no

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi, Paul,
Ah... thank you for the help! It's running again.
Chris
  • metro3947's Avatar
  • metro3947
  • 12 Month basic
  • 15 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
No problem

You're welcome

Cheers
Paul
  • paulus103's Avatar
  • paulus103
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers