Support Forum

  • Page:
  • 1

Lightbox not working

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Hi, I have latest version of Hoverbox on my joomla 1.5 site, and everything looks great except the lightbox is not working. When I click on an image it opens the image in another window instead of in the lightbox. How can I fix this?

Thank You
  • web20005's Avatar
  • web20005
  • JB Pro
  • 5 posts
  • Karma: 0
Last Edit: 8 years 3 weeks ago by web20005.
The administrator has disabled public write access.
Hi there,

Have you got the most recent versions installed?
Especially Jblibrary

Cheers
Paul
  • manh's Avatar
  • manh
  • Moderator
  • 45248 posts
  • 2106 Thanks
  • Karma: 603
The administrator has disabled public write access.
Hi Paul,

I have hoverbox 2.2 and jb library 1.4.1 for Joomla 1.5 installed.

Thanks
Erica
  • web20005's Avatar
  • web20005
  • JB Pro
  • 5 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Hi Erica,

Can you provide a link so we can see what's happening?

Anthony
  • Anthony Olsen's Avatar
  • Anthony Olsen
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 23925 posts
  • 788 Thanks
  • Karma: 433
The administrator has disabled public write access.
here is the website: emadisonportfolio.com
  • web20005's Avatar
  • web20005
  • JB Pro
  • 5 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Hey there,

Your slideshow is also loading a version of jQuery, causing a conflict. You can try to stop that using the option in JB Library to strip other instances of jQuery. Perhaps you can just disable it in that module?
  • Seth's Avatar
  • Seth
  • Moderator
  • 8358 posts
  • 225 Thanks
  • Karma: 202
The administrator has disabled public write access.
Ok I changed strip other instances of jQuery to yes. I also tried turning the slideshow module off, but the lightbox still wont work
  • web20005's Avatar
  • web20005
  • JB Pro
  • 5 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Ok The problem is solved now. Thanks seth. I set the strip other instances of jQuery to yes and turned the slider module off at the same time. now the light box works.

Thanks!
  • web20005's Avatar
  • web20005
  • JB Pro
  • 5 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Thanks for letting us know.

Anthony
  • Anthony Olsen's Avatar
  • Anthony Olsen
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 23925 posts
  • 788 Thanks
  • Karma: 433
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers