Support Forum

  • Page:
  • 1

Please Help!

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

I'm having some issues with this module. I love the look of it and really want to use it on a site I'm developing, but here is what's happening:

1. There are 3 rows of thumbnail images and when I hover over the third row, all the images are cut off and it looks horrible :(

2. When I click on an image or thumbnail for it to open in pretty box, I'm just taken to a blank page with the image. Not the lightbox effect I was expecting to see. :unsure:

I would really really appreciate if someone could help me out with this :kiss:

Thx
  • krakpot's Avatar
  • krakpot
  • JB Pro
  • 3 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Hi there,

Can you post a link to your site so we can see whats happening?

Anthony
  • Anthony Olsen's Avatar
  • Anthony Olsen
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 23925 posts
  • 788 Thanks
  • Karma: 433
The administrator has disabled public write access.
Hi Anthony,

It's still on a dev link but here it is: (link removed)

Can you remove that link after you've looked at it?

Thanks so much for your help!

Jo
  • krakpot's Avatar
  • krakpot
  • JB Pro
  • 3 posts
  • Karma: 0
Last Edit: 8 years 4 months ago by Jason D. Reason: Link removed on request
The administrator has disabled public write access.
Hey Jo,

The problem is the styles in your template.

The div with the class content has a style overflow:hidden and so does the user5 div
This is why the pictures are being cut off.

Altering those styles will change things on your template so it would be useful for you to contact the template developer for this.

As far as the prettyPhoto issue goes you have 3 versions of jQuery loading on the site.
Try disabling jQuery from the cdSriptegator and the mod_Reveal extensions.
That will get rid of the javascript errors and prettyPhoto should work.

Cheers,
Jason
  • Jason D's Avatar
  • Jason D
  • 6 Month Developer
  • 2957 posts
  • 12 Thanks
  • Karma: 75
The administrator has disabled public write access.
Thanks for the super quick response Jason, I will try this and see it it works.

Jo
  • krakpot's Avatar
  • krakpot
  • JB Pro
  • 3 posts
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
B) Thanks Jo.
  • Seth's Avatar
  • Seth
  • Moderator
  • 8358 posts
  • 225 Thanks
  • Karma: 202
The administrator has disabled public write access.

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers