Support Forum

  • Page:
  • 1

HOWERBOX ISUES

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Hi Fellows,

I've try to use Hoverbox 1.2.6 free module. Everything was OK. But in the front end I have two problems.

1. When you mouse over the thumbnails the thumbnail disappear when the full picture is showed.
2. I cannot use different image for thumbnail. When the mouse over the thumbnail (the thumbnail is configured as a different than full picture) just the thumbnail is showed as full photo, not the full photo.

Can you help me to fix this two issues.

Many thanks for your help

Alexandros
  • alexandros4u's Avatar
  • alexandros4u
  • Free Extensions
  • 4 posts
  • 4 Thanks
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: [email protected]
Hi,

Got a link?

Anthony
  • Anthony Olsen's Avatar
  • Anthony Olsen
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 23925 posts
  • 788 Thanks
  • Karma: 433
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: [email protected]
Hi Anthony,

the link is: www.12s.ro
admin/admin

In front end I've load 4 images with hoverbox

first row is defined as full image and thumb image
second row is defined as full image and full image

Can u tell me what is wrong in what I'm doing.

Thanks again

Alexandros
  • alexandros4u's Avatar
  • alexandros4u
  • Free Extensions
  • 4 posts
  • 4 Thanks
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: [email protected]
Hi Anthony,

Can you tell me something about problem of HOWERBOX?

Thanks

Alexandros
  • alexandros4u's Avatar
  • alexandros4u
  • Free Extensions
  • 4 posts
  • 4 Thanks
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: [email protected]
Hi Anthony,

Do you have solutions about my problem with Howerbox.

I've give you the link www.12s.ro and admin access.

Please help me, because I don't understand why not working

Many thanks

Alexandros
  • alexandros4u's Avatar
  • alexandros4u
  • Free Extensions
  • 4 posts
  • 4 Thanks
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: [email protected]
Hi there,

I apologise for the delay. Im normally able to respond to requests for our free extensions in a timely manner but the last 24 hours has seen a somewhat excessive load on support so I have had to prioritise the requests.

I've tried to replicate your issue but really cant see why thats happening. It looks like there is a -ve margin being applied to the gallery body but I cant see where from the source.

Can you make sure where values are entered that you have either px or % in the parameter field.

Anthony
  • Anthony Olsen's Avatar
  • Anthony Olsen
  • LIfetime Developer - Big Bamboo
  • 23925 posts
  • 788 Thanks
  • Karma: 433
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: [email protected]

zentoolsIf you use Zentools please post a review at the Joomla! Extensions Directory.

Happy Campers